kreativna rešenja

Izrada logotipa i brending

Logotip je samo prvi korak u procesu formiranja vaše kompanije ali verovatno i najbitniji. Naš pristup je individualan. Maksimalno smo posvećeni, učinićemo vaš logo unikatnim i prepoznatljivim.
Brendiranje je važno jer ostavlja nezaboravan utisak na klijente. Kada je u pitanju brending (branding), to je pedantan proces stvaranja identiteta koji razlikuje vaš brend od ostalih.
Websajt može biti veoma koristan alat za privlačenje novih klijenata, promovisanje proizvoda ili usluga. Danas je nezamislivo da jedan brend, jedna kompanija posluje bez svoj vizuelnog identiteta na internetu.
Digitalni marketing 
Internet marketing je moderan način povećanja prodaje.Digitalni marketing uključuje desetine alata, sve vođene podacima, čineći vaše ciljeve izračunljivim i lako merljivim.

2018
Osnovani

Za one koji ne znaju, web34. je prvo osnovan pod imenom "Logoteka" i za glavni cilj smo imali kreiranje logotipa, međutim...

2020
Beograd

Se širimo i dolazimo u Beograd - grad mogućnosti gde širimo svoju delatnost na izradu sajtova, optimizaciju i digitalni marketing.

2023
Danas

Poslujemo i sarađujemo sa velikim klijentima, konstantno se usavršavamo, širimo kolektiv i ambiciozno gledamo u budućnost.

Učinićemo vaš brend prepoznatljivim!